Megafeest voor peuters uit Leiden groot succes

Foto: Stichting Peuterspeelzalen Leiden e.o.

Zo’n 650 bezoekers kwamen zaterdag 22 september naar de Vredeskerk in Leiden voor het gratis peuterfeest dat werd aangeboden door de Stichting Peuterspeelzalen Leiden.

Er was van alles te beleven en te doen. De kinderen konden samen met hun mama’s en papa’s een muzikale voorstelling van Jeroen Schipper bijwonen of zelf een workshop volgen van Judien Luinenburg. Daarnaast konden ze bij de kraampjes van de verschillende peuterspeelzalen allerlei activiteiten ondernemen. Hun ouders konden bij diezelfde kraampjes informatie krijgen over de peuterspeelzalen.

Maar liefst 14 nieuwe peuters werden door hun ouders ter plekke ingeschreven. Daar is SPL heel blij mee. Op de peuterspeelzaal krijgen peuters al spelend een educatief programma aangeboden. Daarmee ontdekken ze hun talenten, ontwikkelen hun sociale vaardigheden en daarmee ook hun zelfvertrouwen. De pedagogische medewerkers op de groep monitoren de kinderen continu en bieden uitdagingen op hun eigen niveau. Het spelend leren op de peuterspeelzaal versoepelt de doorstroom naar het basisonderwijs.

Wilt u ook eens vrijblijvend komen kijken bij een van onze peuterspeelzalen? Neem dan contact op met onze Klantenservice om een afspraak te maken. Dat kan via e-mail [email protected] of telefonisch 088 – 304 3043.