ABN AMRO kantoor Leiden verhuist in maart naar tijdelijke locatie

Foto: Redactie Leiden (pixabay.com)

ABN AMRO opent op 12 maart 2018 een nieuw, tijdelijk kantoor aan de Stationsweg 11 in Leiden. Dit kantoor vervangt de huidige vestiging aan de Stationsweg 31-33, dat op 9 maart sluit en binnenkort wordt gesloopt.

Ook de geldautomaat aan de buitenzijde van het huidige pand verdwijnt. Voor opnamen en stortingen kunnen klanten vanaf 9 maart terecht bij een nieuwe geldautomaat op het Stationsplein, ongeveer twintig meter verwijderd van de huidige automaat. Daarnaast komt op het Stationsplein een sealbagautomaat. In de hal van het tijdelijke kantoor aan de Stationsweg 11 plaatst ABN AMRO eveneens een geldautomaat voor opnamen en stortingen.

De sloop van het huidige kantoor is onderdeel van de herontwikkeling van het Leidse centrum. ABN AMRO heeft de intentie om over drie jaar op de huidige locatie in een nieuw gerealiseerd gebouw terug te keren. Tot die tijd kunnen klanten voor hun dagelijkse bankzaken, sparen, lenen en verzekeren terecht aan de Stationsweg 11. Voor adviesgesprekken over bijvoorbeeld hypotheken bestaat de mogelijkheid om thuis via de webcam met experts van de bank contact te hebben. Klanten die de voorkeur geven aan een adviesgesprek op een kantoor, kunnen hiervoor vanaf 2 maart terecht op een tweede, tijdelijke locatie aan de Bargelaan 18 in Leiden. Deze locatie is alleen te bezoeken indien vooraf telefonisch of in het kantoor aan de Stationsweg 11 een afspraak is gemaakt.

Nieuwe locatie, dezelfde service en diensten

Kathelijne Knibbe, Kantoordirecteur ABN AMRO Leiden: “Op onze nieuwe, tijdelijke locaties bieden we de diensten en service aan die klanten van ons gewend zijn. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om veel bankzaken online te doen, bijvoorbeeld via Internet Bankieren, de app voor Mobiel Bankieren of een adviesgesprek te voeren via de webcam. Klanten die de digitale mogelijkheden willen ontdekken of hier nog enige moeite mee hebben, bieden we daarbij graag extra ondersteuning.”

Openingstijden

De openingstijden van ABN AMRO in Leiden blijven onveranderd. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag is de bank geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur. Op donderdag is ABN AMRO open van 9.00 uur tot 20 uur, en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Vanwege de verhuizing is ABN AMRO in Leiden op 9 en 10 maart gesloten.