Ons Doel bestaat 100 jaar

Foto: Ons Doel

“Wie jarig is, trakteert!” Medewerkers van Ons Doel gingen afgelopen week vier avonden de wijk in om een feestje voor bewoners te organiseren. Op maandag 18 juni versierden ze samen met bewoners een enorme feesttaart in het Van der Lubbehof.

Voor kinderen organiseerden Ons Doel leuke spelletjes in de Antillenstraat. En samen met tuinman & tuinman van de GaGoed campagne deelden ze plantjes uit in Tuinstadwijk. Donderdagavond sloten de medewerkers van ONS Doel de feestweek af met een pop-up café en karaoke in de Meerhof.

Honderd jaar geleden op 28 augustus 1918 werd Ons Doel opgericht door leden van de Christelijke Nationale Werkmansbond. Ons Doel wil dit bijzondere jubileum vieren op een manier die past bij ons motto ‘met elkaar voor elkaar’. Het feest moet verbinden en ons op een positieve manier in contact brengen met de huurders. Daarom brachten ze deze week de feestjes naar de bewoners toe. Iedere avond ging een ander groepje medewerkers op pad met de feestcaravan.

Woningstichting Ons Doel startte deze week met de viering van haar 100-jarig bestaan

Begin juli volgen nog een aantal traktaties in de wijken en ze sluiten af met een ‘Ons Doel 100 jaar’ festival op 31 augustus.