De Leidse Hooidagen dit jaar met streekmarkt

Foto: Naar Buiten! Regio Leiden

In het weekend van 25 en 26 augustus a.s. kan groot en klein weer volop de natuur beleven tijdens de Leidse Hooidagen in ‘t Vogelhoff in Leiden. Naast het doen, zien en ervaren van zo’n 25 buiten-activiteiten, kan men dit jaar tevens genieten van allerhande producten op de Wijk & Wouden Streekmarkt aldaar.

Tijdens de Leidse Hooidagen kunnen kinderen zo’n 25 dingen doen van de lijst van 50-dingen die je buiten gedaan moet hebben voor je twaalfde. Van een bijenhotel timmeren tot slootjessafari, van kano varen tot braakballen pluizen. Op de 6e editie van dit natuurevenement kan men tevens genieten van producten uit de regio op de Wijk & Wouden Streekmarkt, die dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt. Kortom, er is in het laatste weekend van augustus dus van alles te beleven in ’t Vogelhoff.

De Leidse Hooidagen kunnen niet zonder de vele vrijwilligers die helpen dit evenement tot een succes te maken. Wil je ook meehelpen? Meld je dan aan via: [email protected]

Naar buiten! organiseert de Leidse Hooidagen in opdracht van het Zuid-Hollands Landschap en Gemeente Leiden, samen met partners als IVN Leiden en organisaties in het Verwonderpaspoort (o.a. Naturalis).
Meer informatie over de Leidse Hooidagen: www.leidsehooidagen.nl

Het laatste nieuws vindt men op: www.facebook.com/leidsehooidagen