Zaterdag open dag in het Poortgebouw van De Meelfabriek

Foto: Redactie Leiden (pixabay.com)

De kwartiermakers van De Meelfabriek nodigen u uit voor een open dag in het Poortgebouw op zaterdag 6 april van 12.00 tot 17.00 uur.

Zes enthousiaste ondernemers delen hier op open wijze de werkvloer van dit bijzondere Rijksmonument. Ieder met een eigen vakgebied, samen extra sterk. Wat een feest om met dit concept voor het eerst de deuren van De Meelfabriek naar het publiek te openen. De voorloper van de interessante mix die gaat komen in De Meelfabriek.

De kwartiermakers laten op de open dag zien wat er allemaal mogelijk is met speciale activiteiten en aanbiedingen. Proef bij veganistische lunchroom ‘Het Slachthuis’ koffie en ambachtelijke appeltaart met cranberries voor maar €3,50. ‘Coiffeur de la Porte’ biedt gratis advies voor een nieuwe coupe, andere hairstyle, over verzorging en styling. ‘Bizon Events & Bizon Bike Company’ zal ieder heel uur een korte vaartocht maken met de stoere elektrische BizonSloep. Tuinarchitecte ‘Joyce Goudswaard’ biedt inspiratie voor je nieuwe tuin en trakteert op een plantje. Volg een mini-haakles of mini-naailes bij ‘Atelier Kleurstof’. Het creatieve atelier van De Meelfabriek vertelt over restauratiewerkzaamheden.

Kortom Het Poortgebouw op Meelfabriekplein 1 in Leiden is een bezoekje waard aankomende zaterdag, maar zeker ook alle andere dagen. Check voor meer informatie en openingstijden per ondernemer www.demeelfabriek.nl/wie-vind-je-in-de-meelfabriek