Hypnotiserende verstrengelingen in dansvoorstelling BECOMING

Foto: Theater Ins Blau

Op woensdag 22 november laat choreograaf Iván Pérez in Theater Ins Blau een steeds veranderende wereld zien. Met zijn dansvoorstelling BECOMING inspireert hij je na te denken over wie je bent, over jouw relatie tot anderen en wat wij worden.

Aanschouw een wereld in beweging, waarin de dansers met de stroom meegaan of er tegenin, voortdurend beïnvloed door ontmoetingen en ervaringen. Hypnotiserende verstrengelingen nemen je mee naar oneindige ruimtes die intrigeren en onthullen.

Fysieke en emotionele stijl

De fysieke en emotionele stijl van Pérez wordt in deze voorstelling versterkt met de elektronische muziek van Rutger Zuydervelt.

Iván Pérez

De Spaanse Iván Pérez (1983) woont en werkt al vijftien jaar in Nederland. Internationaal is zijn talent niet onopgemerkt gebleven. Zijn werk was te zien in prestigieuze theaters zoals Sadler’s Wells Theatre in Londen en het National Theatre Taipei. In 2018 maakt hij een nieuw werk voor het Parijse Opera Ballet. Met de door publiek en pers geprezen locatievoorstelling The Inhabitants op het Operaestate Festival, begon hij zijn dansgezelschap INNE in de zomer van 2016.

BECOMING

BECOMING is een productie van INNE en ontwikkeld als onderdeel Pivot Dance: een project mede mogelijk gemaakt door Creative Europe en gecoproduceerd door The Place (Verenigd Koninkrijk), Nederlandse Dansdagen en Operaestate Festival (Italië). In coproductie met Dance Forum Taipei en Korzo Producties.

Reserveringen: www.theaterinsblau.nl