Een spannende western voor kleine cowboys en grote bandieten

Foto: Theater Ins Blau

Op zaterdagmiddag 17 maart neemt De Kleine Cowboy je mee op avontuur in Theater Ins Blau. Deze Western van theatergroep Het Laagland gaat over klein zijn in een grote wereld. De Kleine Cowboy is een voorstelling vol stoere cowboys en vrolijk zingende cactussen, compleet met zanderige soundtrack, live geluidseffecten en kampvurige liedjes.

Ooit, of eigenlijk heel kort geleden, woonde er een kleine cowboy in Nederland. Boy heet hij.

Een doodnormale jongen op een doodnormale boerderij. Met koeien en emmers, trekkers en wilde katten, veel gras en minstens zeven sloten. En één bijzondere koe. De knuffelkoe: Cow.

Maar ineens is Cow weg. Hij is niet in de schuur en niet op het land. Dan klinkt er in verte geloei. Cow rijdt weg op de trekker van de Knecht uit Amerika, een norse vent, gewapend met grote hoed en laarzen met ijzeren dingen eraan. Wordt Cow ontvoerd? Loopt hij weg? Zit hij vastgeplakt op de trekker? Er zit niks anders op: Boy trekt zijn stoutste laarzen aan en gaat erachteraan, naar Amerika.

Zo begint het avontuur van Boy en Cow. Grasland verandert in woestijnzand. Auto’s verdwijnen, postkoetsen verschijnen en hier en daar galoppeert er een bankovervaller voorbij. Boy komt in het Wildste Westen de meest vreemde figuren tegen in deze spannende achtervolging van een knuffelkoe.

Wil je weten hoe dit spannende avontuur afloopt? Kom dan zaterdag 17 maart zeker kijken in Theater Ins Blau.

Reserveringen: www.theaterinsblau.nl

Reacties

article
11327
Een spannende western voor kleine cowboys en grote bandieten
Op zaterdagmiddag 17 maart neemt De Kleine Cowboy je mee op avontuur in Theater Ins
https://leiden.nieuws.nl/cultuur/11327/spannende-western-kleine-cowboys-en-grote-bandieten/
2018-03-10T16:27:47+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/193/2018/03/10162701/20180317-Het-Laagland-TIB-De-kleine-Cowboy7749.jpg
Cultuur, Nieuws