If You Could See Me Now: totaalbelevenis die wonderlijk ontwricht en bevrijdt

Foto: Theater Ins Blau

Geef op woensdag 4 april je zintuigen de kost, bij de energieke dansvoorstelling If You Could See Me Now van choreograaf Arno Schuitemaker. Krachtig en sensueel grijpen de dansers het publiek van Theater Ins Blau steeds verder mee naar een plaats zonder houvast.

In If You Could See Me Now worden je ogen, oren en emoties niet alleen op scherp gezet maar ook uitgedaagd en in verwarring gebracht. Het is een ervaring waarin steeds opnieuw niets lijkt op het voorgaande. Laverend tussen een vloedgolf aan beweging en verstilling en tussen vervreemding en extase, word je dieper en dieper in de voorstelling meegenomen.

Arno Schuitemaker maakte de afgelopen jaren indruk met een serie fysieke performances, onontkoombaar en vol energie. Hij wordt inmiddels gezien als een van de meest vooraanstaande choreografen van de nieuwe generatie in de hedendaagse dans. De fysieke meeslependheid en magische eenvoud van zijn werk worden tot ver buiten de landsgrenzen geroemd. If You Could See Me Now is de derde voorstelling, ná WHILE WE STRIVE en I will wait for you, met zintuiglijke beleving van beweging als vertrekpunt.

Reserveringen: www.theaterinsblau.nl