Keuzestress? Laat je adviseren bij Theater Ins Blau

Foto: Theater Ins Blau

Op maandag 7 mei lanceert Theater Ins Blau de nieuwe seizoensbrochure 2018/2019. Deze brochure staat weer bomvol voorstellingen die je niet wilt missen. Om keuzestress te voorkomen staan 7 personal theater shoppers voor je klaar om jouw ideale seizoen samen te stellen. Toegang is gratis, reden genoeg om een kijkje te komen nemen.

In september 2018 start er weer een nieuw seizoen vol bijzondere voorstellingen bij Theater Ins Blau. Onze programmeur heeft een heel gevarieerd programma samengesteld met de nieuwste voorstellingen van onder andere Dood Paard, Mugmetdegoudentand, BonteHond, Korzo, ViaBerlin en Het Volk. Natuurlijk staan er ook vele nieuwe gezichten in Theater Ins Blau.

Zo kun je weer op blind date met onze Blue Monday serie van vernieuwende en jonge makers. Nieuw dit seizoen is de Try-out serie met 10 producties waarvan jij als bezoeker de allereerste publieksvoorstelling kan meemaken.

Mocht je door alle mogelijkheden niet weten wat je moet kiezen of niet mag missen, laat je dan op 7 mei adviseren. Om keuzestress te voorkomen hebben we de hulp ingeschakeld van Rosa van Leeuwen (actrice en het gezicht van de nieuwe brochure), Stacz Wilhelm (hoofd productie Korzo Theater), Nellerike de Voogd (cabaretier, theatermaakster, creative en coach), Floor van Leeuwen (regisseur en actrice), Erica Smits (vaste dramaturg PS|theater), Petra Eikelenboom (dramaturg) en
Ben Terwel (WeArePublic). Deze 7 personal theater shoppers staan je bij om jouw ideale seizoen samen te stellen. Vertel hen waar je van houdt en zij vertellen welke voorstellingen bij jou passen.

Naast de lancering van de brochure start ook direct de verkoop van de voorstellingen in Theater Ins Blau. In de brochure is het aanbod van Theater Ins Blau en de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal gebundeld.