Zingen en swingen bij 1, 2, 3 Oktober

Foto: Theater Ins Blau

Heb je zin om nieuwe liedjes over 3 oktober te leren? En ballen te gooien in de kermistent van Patty en Betty? Zingend en swingend in de rij te wachten voor een gigagrotegloepiegladdezilvergrijze glinsterende Haaaaaring? Kom dan op zaterdag 29 september naar Theater Ins Blau voor de voorstelling 1,2,3 Oktober van RoodEnWit.

De voorstelling 1,2,3 Oktober gaat over twee kinderen die het 3 oktober feest beleven. Ze vinden een boek van opa met verhalen uit het verleden en lezen het verhaal van het Leidens Ontzet. De twee kinderen hebben meteen zin om het 3 oktober feest te gaan vieren. Veel facetten van het Leidens Ontzet komen gedurende de voorstelling voorbij in afwisselende scènes met aanstekelijke liedjes, interactie en humor. Al zingend hutspot maken in een grote pan, picknicken en over vroeger fantaseren in het Van der Werffpark, wachten in de rij bij de Waag voor haring en wittebrood, naar de optocht kijken en naar de kermis gaan.

Kinderen uit het publiek krijgen de kans om mee te spelen en het hele publiek wordt uitgenodigd om met de liedjes mee te zingen. Een aanrader voor jong en oud en iedereen die van 3 oktober houdt!

Over RoodEnWit

Het Leidse Theaterduo RoodEnWit bestaat uit Greet Meesters en Franca Riezebos. Zij maken sinds 2004 muzikale theatervoorstellingen voor jonge kinderen. Melchior Groeneveld componeert, arrangeert en produceert bij RoodEnWit de liedjes voor de voorstellingen en de CD’s.

Reserveringen www.theaterinsblau.nl