Bruno wordt een superheld

Foto: Theater Ins Blau

Op zaterdag 13 oktober komt superheld Bruino naar Theater Ins Blau! Bruno is pas verhuisd, maar heeft gelukkig al snel nieuwe vrienden gemaakt. Samen beleven zij allerlei avonturen in deze vrolijke muziektheatervoorstelling, waar je ook een beetje stil van wordt.

Bruno is net verhuisd. En zijn opa is overleden. Gelukkig heeft hij twee nieuwe vrienden gevonden. Samen bouwen ze een mooie hut. Maar dan komen een paar grotere jongens en die maken de hut kapot. En dan, als het donker wordt, gebeurt er iets bijzonders. Bruno verandert in superheld Bruino. In bruine kleren en gewapend met bruine verf, durft hij alles. Hij verft de fiets van één van de pestkoppen bruin. En hij kan zijn opa weer ontmoeten. Die wacht elke avond op hem, zittend op een steen, en vertelt Bruno over zijn heldendaden. Ze praten en ze lachen samen, totdat de zon weer opgaat. Hij beseft nu dat de dood helemaal niet eng is. In zijn herinnering zal zijn opa altijd voortleven.

Het zeskoppige ensemble van MaxTak neemt het publiek mee in een verrassende mix van grappige scenes, ontroerende liedjes en opzwepende muziek. De voorstelling is naar het gelijknamige, hartveroverende boek over vriendschap en moed dat werd bekroond als beste Noorse kinderboek van het jaar, geschreven door Håkon Øvreås.

Theater Ins Blau organiseert een leuk actie voor de bezoekers van de voorstelling: Tegen inlevering van een mooie tekening van jezelf als superheld, mag je grabbelen in onze speciale Superhelden-Grabbelton! De tekeningen hangen wij op een mooie plek in onze foyer. Dus pak je potloden en ga snel aan de slag.

Reserveringen www.theaterinsblau.nl