Leidse cabaretier presenteert première in Theater Ins Blau

Foto: Theater Ins Blau

In 2017 debuteerde de Leidse Tom Lash met zijn eerste avondvullende voorstelling Uit Vrije Wil. Dit jaar is hij terug met zijn gloednieuwe show Onder Voorbehoud! Op 21 december zal de spetterende première plaatsvinden in Theater Ins Blau.

Vorig jaar was Tom Lash te zien met zijn voorstelling Uit Vrije Wil; een voorstelling waarmee hij bewees dat het engagement nog zeker niet uit het cabaret verdwenen is (hoe hard sommige theater-coryfeeën dat ook mogen roepen). De voorstelling leidde soms tot grote complimenten over de durf om er zo hard in te gaan en soms tot woedende mails van mensen die liever een wat conventioneler avondje lekker lachen hadden gezien. Nu komt hij met zijn tweede voorstelling getiteld Onder Voorbehoud. Over meningen, hoe mensen die vormen en wat je er mee moet.

Naast in het theater, is Tom de afgelopen paar jaar ook te gast geweest bij de radio. Met zijn scherpe observaties en meningen is hij te horen op zowel NPO Radio 1 als NPO Radio 2.

Om het jaar feestelijk af te sluiten én te proosten op een mooie voorstelling, verwelkomt Theater Ins Blau deze avond alle bezoekers met een lekker glaasje bubbels! Zo beginnen de feestdagen wel heel erg goed.

Reserveringen www.theaterinsblau.nl