Bekijk Theater Ins Blau eens van een andere kant met PoroCity

Foto: Theater Ins Blau

PoroCity is een performance als een reis, die dromen op bijzondere architecturale ruimtes projecteert. Daar waar de ongrijpbare logica van de droomwereld en de alledaagse realiteit elkaar overlappen, ontstaat een derde, poreuze ruimte die we nog niet kennen. Een ruimte waarin van alles mogelijk is. Wordt onderdeel van die ruimte op 23 februari in Theater Ins Blau.

PoroCity smeedt een verzameling dromen van verschillende mensen tot één groot verhaal. Twee performers alias ‘dromers’ leiden het publiek al wandelend langs een labyrint van ruimtes. Ze roepen de dromen op, alsof die in het hier en nu plaatsvinden. PoroCity beweegt zich als een reizend organisme langs een aantal bijzondere gebouwen, waaronder Theater Ins Blau.
Iedere ruimte krijgt een eigen, unieke ervaring waarin de dromen, de locatie, het gebouw, het publiek en de ruimte zélf in elkaar worden geweven. Gezamenlijk vormt de gehele serie een voorstelling an sich: een unieke reis door Nederland.

Op zaterdag 23 februari zal deze performance tweemaal plaatsvinden in Theater Ins Blau, te weten om 19:00 uur en 21:00 uur. Per ronde is er beperkt plek, dus zorg dat je tijdig een kaartje bemachtigt. Tijdens PoroCity zal het publiek door het gebouw wandelen (er wordt dus gelopen, gestaan en gezeten). De taal die gesproken wordt is Engels.

Reserveringen www.theaterinsblau.nl