Fahd Larhzaoui na zijn coming out

Foto: Bas de Brouwer / Theater ins Blau

Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf? In de voorstelling ‘Shirt uit Fahd!’ treffen we Fahd Larhzaoui op een kruispunt in zijn bestaan. De acteur en theatermaker staat op zaterdag 30 maart om 20:30 uur in Theater Ins Blau.

Self made acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. Bij Likeminds toerde hij met Schijn door verschillende theaters in Nederland, België, Suriname en Curaçao, waar hij voor bomvolle zalen speelde. Nu is hij terug met een nieuwe voorstelling, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken. Het leven ligt namelijk aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich nooit beter en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken en oude angsten keren terug.

In Shirt uit Fahd! zal Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl opnieuw een opzienbarende solo brengen. Waar Schijn een coming of age was, is Shirt uit Fahd! een facing the facts.

Reserveringen www.theaterinsblau.nl