Kindervoorstelling PAK’M (3-10 jr) in Theater Ins Blau

Foto: Theater Ins Blau

PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Laat je op 18 mei meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5.

Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel.

Een voorstelling voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen. De voorstelling van 15:00 uur is al uitverkocht en voor de voorstelling om 13:00 uur zijn er nog maar een paar kaarten over.

Reserveringen www.theaterinsblau.nl