Bazaar 2019: Beweging

Foto: Vrije School Mareland

Kom je op zaterdag 25 mei naar de Bazaar van Vrije School Mareland in Leiden? De feestelijke opening is om 11.00 uur. Maar al vanaf 10.00 uur is er in en om de school van alles te beleven. De Bazaar eindigt om 15.00 uur.

De Bazaar is één van de hoogtepunten op school. Dit jaar staat de Bazaar in het teken van ‘Beweging’. In en om de school kun je op allerlei manieren de ledematen losgooien. Ook andere vormen van beweging komen voorbij. Er is van alles te beleven en van alles te doen. De kinderen kunnen spelen, dansen, sporten, en overal waar je kijkt is beweging. Verder zijn er workshops en spelletjes, dus stilstaan is geen optie. Als het energiepeil na al die beweging wat lager is, kun je in het restaurant of op de markt terecht voor iets te eten en te drinken. Voor de creatievelingen is er een open podium.

De Bazaar is een mooie belevenis voor wie de school al kent, maar ook een goede manier om kennis te maken met al het mooie van het Vrije Schoolonderwijs. Dus ook als je kinderen (nog) niet op de Vrije School zitten, of als je gewoon nieuwsgierig bent, ben je van harte welkom.

Zoals ieder jaar gaat een deel van de opbrengsten van de dag naar een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor Stichting Nadja in Leiderdorp, een stichting die zich inzet voor kinderen met een (fysieke) beperking. Voor deze kinderen is beweging minder vanzelfsprekend. De stichting zorgt daarom voor de aanleg van speeltuinen die toegankelijk zijn voor kinderen met een beperking. Een doel dat Vrije School Mareland van harte ondersteunt. De leerlingen van Mareland halen met een sponsorloop geld op voor de Stichting en de school.

  • zaterdag 25 mei 10:30-15:00 uur
  • Vrije School Mareland
  • Maresingel 19, Leiden
  • www.vsmareland.nl