Mishandeling in woning Leiden, politie zoekt getuigen

Foto: Politie.NL

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in een woning aan de Anne Frankweg. Drie mannen bedreigden en mishandelden daar rond 09.30 uur een man in de woning. De verdachten sloegen vervolgens op de vlucht.

Het slachtoffer werd door drie mannen in de woning aan de Anne Frankweg bedreigd en mishandeld. Na de mishandeling sloeg het drietal op de vlucht in de richting van winkelcentrum de Stevensbloem. Het slachtoffer werd ter plaatse door ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandeld. De mishandeling vond vermoedelijk plaats in de relationele sfeer.

Onderzoek

Agenten zijn direct een buurtonderzoek gestart en de recherche doet in en rond de woning sporenonderzoek. Hierbij is ook een speurhond ingezet.

Signalement

Het gaat om drie mannen met een licht getint uiterlijk. Eén van hen was ongeveer 1.90 m lang en droeg een donkerkleurig bomberjack en had een fors postuur.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Anne Frankweg wat mogelijk te maken heeft met deze mishandeling. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.