Mirjam van der Stelt lijsttrekker CDA Leiderdorp

Foto: CDA

De leden van het CDA Leiderdorp hebben woensdag 15 november de lijsttrekker gekozen met wie zij de komende gemeenteraadsverkiezingen in willen gaan. Zonder hoofdelijke stemming volgden zij het voorstel van het bestuur om Mirjam van der Stelt als nummer 1 op de kandidatenlijst voor de verkiezingen van 21 maart 2018 te plaatsen.

De CDA- lijst ziet er verder als volgt uit: 2. J.J.F.M. Gardeniers, 3. M. Hempen, 4. J.H. Bos, 5. J.C.P. Huisman, 6. J.M. Stevers, 7. A.H.L. Muntinghe, 8. M.E.T. Vroonhof-Smit 9. D.R. van Ee, 10. A.H. Meerburg, 11. A. Vons, 12. P.A.M. van Overloop, 13. E.M. Liesbeth Vogels, 14. W. Laman, 15. T. Meijer, 16. G. Hogervorst, 17. J. den Dekker, 18. M.A.J. van Diepen-van Wijk, 19. J.H.M. van Huut.

Het huidige raadslid Felix Stam keert niet meer terug in de nieuwe raadsfractie. Hij heeft aangegeven niet met zekerheid te kunnen zeggen dat hij de volledige raadsperiode van vier jaar zal volmaken. Dat heeft de leden ertoe gebracht hem te kandideren voor een in zijn ogen onverkiesbare plaats op de kandidatenlijst. Hij heeft vervolgens bedankt voor deze lagere notering.