PvdA Leiden zet ouderen Witte Rozenstraat in het zonnetje

Foto: PvdA Leiden

Samen met partijgenoten bezocht lijsttrekker Marleen Damen de bewoners van de serviceflats in de Witte Rozenstraat. Omdat het Valentijnsdag was, verraste de PvdA-lijsttrekker de ouderen met rode rozen en ging ze met hun in gesprek.

‘Vaak lijkt Valentijnsdag een dag voor jonge mensen. Maar ik vind het een dag waarop we aan íedereen onze liefde en aandacht kunnen laten zien. Daarom zijn we naar de Witte Rozenstraat gegaan. Nog te veel ouderen zijn eenzaam onze stad. Daar wil ik verandering in brengen. Leiden is een stad waar we naar elkaar omkijken en voor elkaar zorgen. Of je nu jong bent of oud’, aldus Marleen Damen.

De PvdA Leiden wil goed voor de Leidse ouderen zorgen. Door eenzaamheid onder ouderen te bestrijden en met gelijke kansen voor iedereen. Door persoonlijke gesprekken in de zorg, bijvoorbeeld en met ondersteuning voor mantelzorgers en vrijwilligersorganisaties. Zodat iedereen kan meedoen!

Meer informatie over de standpunten en acties van de PvdA Leiden is te vinden op www.pvdaleiden.nl​. Ook komende weken is de PvdA Leiden veel op straat te vinden om in gesprek te gaan over hun plannen voor een groener, sterker en socialer Leiden.