Leidse regio start wervingscampagne voor vacatures Informatievoorziening

Foto: Redactie Leiden (pixabay.com)

Als gevolg van de toenemende digitalisering en de groeiende hoeveelheid digitale gegevens waar we dagelijks mee te maken hebben, heeft een aantal gemeentes in de Leidse regio de handen ineen geslagen om hun informatievoorziening regionaal te organiseren.

Dit levert een flink aantal vacatures op het gebied van informatievoorziening op. Vooralsnog zijn dat er tien. Servicepunt71, de organisatie waar de verantwoordelijkheid voor de Informatievoorziening is belegd, verwacht echter dat dit er in de nabije toekomst alleen maar meer worden.

Werken voor vijf organisaties tegelijk

Tseard Hoekstra, CIO van Servicepunt71 zegt hierover: ”Informatievoorziening is inmiddels een kernelement in de primaire processen van gemeentes. Door de krachten binnen de regio te bundelen zijn we slagvaardiger en beter in staat om te innoveren. Daar hebben we veel mensen voor nodig. De concurrentie op de arbeidsmarkt voor deze mensen is groot. Maar waar krijg je tegenwoordig de kans om je talenten in te zetten voor vijf organisaties tegelijkertijd? Wij hopen dan ook dat deze bijzondere uitdaging veel geïnteresseerden oplevert”.

Veel vacatures

Servicepunt71 is de uitvoeringsorganisatie voor de gemeentes Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest. De vacatures waar het in de wervingscampagne om gaat zijn: enterprise architect, informatiemanagers, privacy officers, project- en portfoliomanagers en ondersteuners. Speciaal voor de campagne is een deel van de website van Servicepunt71 ingericht om geïnteresseerden over de streep te trekken. Zo zijn er een korte introductiefilm en testimonials te vinden.

Meer informatie over de vacatures is te vinden op: https://www.servicepunt71.nl/uitdaging-in-de-leidse-regio