Leids Open 2018 badmintontoernooi

In het weekend van 17 en 18 februari wordt het jaarlijkse Leids Open badmintontoernooi georganiseerd door BC Veglo. De Leidse 3-Octoberhal wordt ieder jaar tijdens dat weekend bezocht door meer dan 130 deelnemers en supporters vanuit de provincie en verder.

Het toernooi wordt gespeeld in drie verschillende speelcategorieën: categorie 3 (voor spelers t/m 2e divisie landelijk), categorie 6 (voor spelers t/m regionale hoofdklasse) en categorie 9 (voor spelers t/m regionale 5e klasse). Alle vijf de speeldisciplines komen dit weekend aan bod: herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel.

Wil je het toernooi bijwonen? Als toeschouwer hoef je geen entree te betalen en is de 3-Octoberhal het hele weekend open zolang er wedstrijden gespeeld worden. Wil je je opgeven als deelnemer, dan kan je de volgende link volgen naar de registratiesite. : www.tinyurl.com/LeidsOpen2018

Heb je vragen over het toernooi, dan mag je een mail sturen naar: [email protected] en deze zal door de toernooi commissie beantwoord worden. Enige mogelijkheden voor bijvoorbeeld baansponsoring zijn aanwezig en daarvoor kan je ook naar het bovenstaande mailadres mailen.

Wil je een impressie van het toernooi? Er is vorig jaar een compilatie gemaakt van de hoogtepunten op de baan en is te zien op bijgaande video.