Uitreiking Leidse Sportprijzen 2017 en huldiging Jeugdkampioenen

Foto: Redactie Leiden (pixabay.com)

Elk jaar organiseren de Leidse Sport Federatie en gemeente Leiden de Leidse Sportprijzen. De uitreiking vindt plaats op vrijdag 9 februari 2018 in de Aalmarktzaal te Leiden (Stadspodia).

Ook dit jaar worden de jaarlijkse Leidse Sportprijzen 2017 uitgereikt uit aan de genomineerden in de diverse categorieën. Wie is er de beste sportman, sportvrouw, coach, sportploeg en aangepaste sporter? En wie ontvangt de publieksprijs? Vrijdagavond is de spannende ontknoping. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Kom gerust! De uitreiking van de sportprijzen vindt plaats in de Aalmarktzaal (Stadsgehoorzaal Leiden, Aalmarkt 7) en het programma start om 20.00 uur.

Leidse Jeugdkampioenen 2017

Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de Leidse Jeugdkampioenen. ’s Middags worden alle jeugdkampioenen uit Leiden in het zonnetje gezet. Alle kinderen tot 18 jaar die in 2017 een uitmuntende presentatie neergezet hebben worden gehuldigd. Zij zijn nationaal kampioen geworden of hebben eremetaal gewonnen op een EK of WK. De huldiging van de jeugdkampioenen begint om 16.00 uur en duurt tot 18.30 uur.

Voor meer informatie over de Leidse Sportprijzen kunt u terecht op de website van de LSF.