ZZ-bestuurslid Michael Breel stopt en gaat naar Zorg en Zekerheid

Foto: Zorg en Zekerheid Leiden

Deze zomer legt Michael Breel zijn bestuurstaken bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball neer. Al vanaf de start van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball is Michael betrokken bij de club. De eerste jaren als sponsor en lid van de eventcommissie, maar sinds 2011 bestuurslid met onder andere communicatie in zijn portefeuille.

In de afgelopen jaren was hij verantwoordelijk voor de professionaliseringsslag die de club hierin heeft gemaakt. Een ander aandachtsveld was sponsoractivatie waardoor er regelmatig contact was met de hoofdsponsor.
Michael treedt in dienst als relatiebeheerder bij Zorg en Zekerheid. Hij representeert de zorgverzekeraar en draagt bij aan het hoofdsponsorschap van Zorg en Zekerheid. Hij zal dus vanuit deze functie sterk betrokken blijven bij de club. Het bestuur van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball vindt het jammer dat Michael het bestuur verlaat, maar zijn er trots op dat hij bij de beste hoofdsponsor van Leiden ooit gaat werken. Het bestuur van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball bedankt hem voor al het werk wat hij voor de club heeft verzet, wenst hem veel succes en ziet een mooie samenwerking tegemoet.

Het bestuur gaat nu op zoek naar een nieuw bestuurslid communicatie. In dat profiel zitten de termen communicatie, sportminded, basketbal, Leiden en bereidheid tijd in deze mooie club te steken met een enthousiast team van bestuursleden.

Reacties

article
12218
ZZ-bestuurslid Michael Breel stopt en gaat naar Zorg en Zekerheid
Deze zomer legt Michael Breel zijn bestuurstaken bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball neer. Al
https://leiden.nieuws.nl/sport/12218/zz-bestuurslid-michael-breel-stopt-en-gaat-naar-zorg-en-zekerheid/
2018-06-16T10:49:07+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/193/2018/02/05170408/zzleiden.jpg
Nieuws, Sport