Leids Open 2019 badmintontoernooi – de 25e editie

In het weekend van 16 en 17 februari wordt het jaarlijkse Leids Open badmintontoernooi georganiseerd door BC Veglo. De Leidse 3-Octoberhal aan de smaragdlaan wordt ieder jaar tijdens dat weekend bezocht door meer dan 100 deelnemers en supporters vanuit de provincie en verder.

Vorig jaar waren er zelfs een aantal Deense speelsters aanwezig die hun krachten wel eens wilden meten met het Nederlandse niveau! Dit jaar wordt het toernooi voor de 25ste keer gehouden en dat betekent natuurlijk feest voor de grootste badmintonvereniging van Leiden en omstreken.

Het toernooi wordt gespeeld in drie verschillende speelcategorieën: categorie 3 (voor spelers t/m 2e divisie landelijk), categorie 6 (voor spelers t/m 5e divisie) en categorie 9 (voor spelers t/m 8e divisie). Alle vijf de speeldisciplines komen dit weekend aan bod: herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Voor ieder wat wils dus.

Wil je het toernooi bijwonen? Als toeschouwer hoef je geen entree te betalen en is de 3-Octoberhal het hele weekend open zolang er wedstrijden gespeeld worden. Op zondag zullen vanaf 12:00 de finales van alle onderdelen gespeeld gaan worden. Wil je je opgeven als deelnemer, dan kan je de link volgen naar de registratiesite: www.tinyurl.com/LeidsOpen2019. De inschrijving sluit op 31 januari dus wees er snel bij.

Heb je vragen over het toernooi, dan kan je een mail sturen naar: [email protected] en deze zal door de toernooicommissie beantwoord worden. Enige mogelijkheden voor bijvoorbeeld baansponsoring zijn aanwezig en daarvoor kan je ook naar het bovenstaande mailadres mailen.