Twee dagen Bevrijdingsmarkt bij Winkelcentrum De Luifelbaan

Foto: Hart Voor De Zaak Groep

Op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei vindt er bij winkelcentrum De Luifelbaan weer de gezellige bevrijdingsmarkt plaats. Zoals iedere editie zijn er bijna 100 kramen vol aantrekkelijke koopjes.

Zo zijn er kramen met kleding, speelgoed, kinderaccessoires, tassen, elektronica, persoonlijke verzorging en kramen met talloze hebbedingetjes en lekkere etenswaren.

Voor de jeugd wacht een verrassende uitdaging: er staat een spectaculaire mobiele escaperoom waaruit ze zichzelf kunnen bevrijden. En voor de kinderen is er van alles te doen en te beleven, zoals workhops vliegers en visjes maken tot en met leuke attracties voor de allerkleinsten. Het marktfestijn op De Luifelbaan (Vijf Meiplein en Bevrijdingsplein) vindt op beide dagen plaats van 10.00 tot 17.00 uur. Spetterende aanbiedingen Bezoekers kunnen heerlijk rondsnuffelen bij de vele kramen.

Er is een breed en divers aanbod van verrassende producten en spetterende aanbiedingen. De winkeliers van De Luifelbaan hebben kramen voor de deur, maar ook andere aanbieders zijn aanwezig. De organisatie brengt een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan kramen, zodat er voor elk wat wils is.

Kinderactiviteiten Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken. Zo worden de wat oudere kinderen (tot 14 jaar) in groepjes van 7, uitgedaagd zichzelf te bevrijden uit een toffe mobiele Escaperoom. Jongere kinderen kunnen na een ontmoeting met hun bekende oranje “vrije vissen vriendje” op de foto. Verder zijn er voor alle kinderen verschillende coole creatieve workshops voor het maken van een bevrijdingsvlieger, een vissenknijper en het razend populaire zandtekeningen maken. Dit alles staat verspreid over het gehele winkelcentrum. Kortom, een gezellig, leerzaam en feestelijk uitje voor jong en oud.