Start de revolutie voor anders denken

Foto: Theater Ins Blau

In Revolution Starts Now van BonteHond starten Floyd&Henke samen met het publiek een revolutie. Want deze generatie jongeren moet NU in opstand komen, voor het te laat is!

Kom dinsdag 28 november om 19:30 uur naar Theater Ins Blau en wordt meegenomen in deze komische en anarchistische voorstelling die uitdaagt om verder te kijken dan je neus of smartphone lang is.

In Revolution Starts Now volgen we Floyd&Henke. Het gaat heel goed met ze. Smartphones, perfecte Facebookpagina’s, genoeg vrienden en net genoeg geld. Ze zijn niet te dik, niet te dun, niet te oud, niet te jong. Het leven komt ze aanwaaien. En dat is nu juist het probleem. Floyd&Henke willen namelijk vechten. Ze willen moeten strijden voor hun bestaan. Maar dat is moeilijk als je in een tijd en land leeft waarin alles al voor je geregeld is. Waar er niets meer te overwinnen valt.

Humor

Juist daarom starten Floyd&Henke een revolutie met het publiek als hun bondgenoot. Met veel humor, muziek en krachtige beelden strijden zij voor “anders denken”. Het is namelijk tijd voor een verandering, It’s time for a change!

VOOR te hard schreeuwen
TEGEN talent
VOOR een beetje minder perfect
VOOR een beetje mislukt
VOOR het beste idee van Nederland
VOOR dansen omdat je er zo’n lekker gevoel van krijg

In 2015 wonnen Floyd Koster en Henke Tuinstra met Revolution Starts Now de STIP jeugdtheaterpitch.

BonteHond

Jeugdtheatergezelschap BonteHond maakt fysiek, beeldend en anarchistisch theater voor alle leeftijden en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Zij willen de verbeelding van kinderen levend houden. Hun nieuwsgierigheid voeden en beschermen tegen bekrompen geesten en angstig gedoe. Oproepen tot wat gezonde ongehoorzaamheid. Laten zien wat mooi is, maar ook wat lelijk en droevig is. En dit alles op een manier die ook de volwassenen uitdaagt om weer net zo’n open kijker te worden als kinderen van oorsprong zijn. Niet alles hoeft begrepen te worden want hun theater is net als de echte wereld.

Reserveringen: www.theaterinsblau.nl