George en Eran lossen het op!

Foto: Theater Ins Blau

De Israëlische Nederlander Eran en de Syrische Hollander George hebben een doel: wereldvrede. Op donderdag 1 februari keren de twee vrienden voor een laatste keer terug op het podium van Theater Ins Blau om eindelijk de klus te klaren waar ze drie jaar geleden aan begonnen. ‘George en Eran lossen wereldvrede op! De finale’ is een muzikale conflictkomedie die je zeker gezien moet hebben!

George ondernam een reis richting moederland en strandde in Lesbos waar hij elke dag honderden landgenoten aan zag spoelen in overvolle en beschadigde boten. Hij deed wat hij kon en droeg zoveel zijn schouders dragen konden. Eran trok vol goede moed naar Den Haag en ondernam een reis die hem leidde langs beleidsmakers en wetgevers. Via Brussel langs Parijs naar Berlijn om te praten met mensen die het verschil kunnen maken, om zo de vrede als domino-effect over de wereld te verspreiden. In dit slotstuk van hun bewierookte trilogie hebben zij de sleutel gevonden waarmee ze de poorten openen die naar Wereldvrede zullen leiden.

George & Eran Producties is een het nieuwe theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël. Zij maken voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan. De voorstellingen zijn maatschappelijk geëngageerd, persoonlijk en bevinden zich op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s terug gebracht tot menselijke proporties.

Reserveringen: www.theaterinsblau.nl