Ode aan de eigenzinnigheid en menselijkheid

Foto: Theater Ins Blau

Stephanie Louwrier laat in Revolutie van de Mislukking haar kijk op de wereld zien. Een voorstelling over de gewone mens met zijn kronkels en zijn falen. Een ode aan de alledaagse waanzin, een coming out van onze imperfecte gedachten.

Want hoe tem je het beest in jezelf? Verwacht 11 april geen pasklaar antwoord, maar kleur met Stephanie mee buiten de lijntjes van uw fantasie in Theater Ins Blau.

Hoe dwing je jezelf te eten met mes en vork? Hoe begroet je de wereld als er net iemand is overleden? Wat doe je als je iemand zonder reden heel hard op zijn bek wilt slaan? Waarom ga je bij iemand op schoot zitten zonder je voor te stellen? Hoe verander je een onberekenbare tbs-er in een schoondochterlijk ideaal als Anita Witzier?

Stephanie Louwrier is een One-Woman-Avalanche in gang gezet door een mislukt octet van drie muzikanten. In haar streven naar perfectie trapt ze om zich heen als een pitbullterrier on acid, ontroert ze als Bambi, is ze onberekenbaar als de nacht en kwetsbaar als de blues.

Stephanie behoort tot de nieuwe generatie theatermakers die het cynisme achter zich hebben gelaten en met een hernieuwde blik de wereld bekijken. Ze weigert in hokjes te denken en dat vertaalt zich in voorstellingen die een mix zijn van theater, performance, muziek en standup. Stephanie ontketend een revolutie; een ode aan de eigenzinnigheid en menselijkheid. In deze humoristische en openhartige onewomanshow, geeft Louwrier ons een ongegeneerd kijkje in haar hoofd: absurd, muzikaal en onnavolgbaar.

Reserveringen: www.theaterinsblau.nl