Energieke voorstelling met ballen

Foto: Theater Ins Blau

De Gestampte Meisjes vinden dat het tijd is om de man weer op een voetstuk te zetten. Dit doen zij in hun voorstelling BALLEN 2.0 tijdens de Blue Monday van 18 februari in Theater Ins Blau.

BALLEN 2.0 is een energieke, humoristische voorstelling waarin wordt geschuurd, getwerkt, geleden en gework-out, maar die ook onze kwetsbare en eerlijke kant laat zien.

De klassieke rolverdeling is verdwenen doordat vrouwen denken dat ze alles zelf (moeten) kunnen en de man hierdoor minder nodig hebben. Met als gevolg: de onzekere man.

Als #metoo aan de orde van de dag is en je bij alles wat je zegt bang moet zijn dat je aan het “mansplainen” bent, dan kan je als man niet anders dan op je tenen lopen… Maar De Gestampte Meisjes hebben jullie mannen wél nodig. BALLEN 2.0 is een onderzoek naar wat mannen nu eigenlijk willen, naar wat vrouwen van mannen willen en naar wat we nu het liefste van elkaar willen.

En willen De Gestampte Meisjes allemaal eigenlijk wel hetzelfde?

De Gestampte Meisjes

In 2015 presenteerden ze met veel succes hun eerste voorstelling Schaam Streken en nu staan ze alweer een poosje op de planken met hun korte voorstelling: BALLEN.

Ze hebben met deze voorstelling eerst de Delft Fringe prijs gewonnen (recensie theaterkrant **** ‘Confronterend, ongegeneerd, de schaamte voorbij’) en daarna de halve finale van Cameretten bereikt. En nu gaan ze avondvullend! Nog meer BALLEN dus, BALLEN 2.0.

Reserveringen www.theaterinsblau.nl