Lorentzhof bestaat 45 jaar

Foto: Libertas Leiden

Libertas Leiden viert het 45 jarige bestaan van Lorentzhof op zaterdag 23 juni 2018 van 11.00 tot 16.00 uur. U bent van harte uitgenodigd dit jubileum met ons te vieren. In de tuin van Lorentzhof zijn verschillende festiviteiten voor zowel jong als oud.

Een demonstratie van de tovertafel en de labyrintfiets. Men kan onder begeleiding een ritje maken op de duo-fiets. Er zijn diverse kraampjes met informatie, leuke artikelen en versnaperingen, live muziek en een Rad van Fortuin. Daarnaast is er een haringkar en kunt u terplekke meedoen aan een prijsvraag.

Voor de (klein)kinderen staat er een springkussen en is er de mogelijkheid om geschminkt te worden. De kinderen van de Lorentzschool hebben een kleine vrijmarkt en in de middag staat de IJscokar in de tuin.

Opbrengsten van deze feestelijke dag komen ten goede aan onze bewoners.

Woonzorg locatie Lorentzhof, Libertas Leiden

Wonen met zorg in de mooie Burgemeesterswijk. In een groene, boomrijke omgeving ligt Lorentzhof tussen de Zoeterwoudsesingel en de Lorentzkade. De gezellige binnenstad van Leiden met markt, musea en restaurants is vlakbij.

Lorentzhof is in 2016 duurzaam gerenoveerd tot een comfortabel en prachtig woonzorgcentrum en verpleeghuis. Er zijn vijf groepswoningen voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Sleutelwoorden zijn: huiselijkheid en respectvolle zorg in een veilige omgeving.