Nieuwe spelersbus voor Zorg en Zekerheid Leiden

Foto: ZZ Leiden

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft op 9 februari, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Aris Leeuwarden, een nieuwe spelersbus in gebruik genomen. Het nieuwe vervoermiddel, volledig in de stijl van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball beplakt, is een van de mooiste en meest in het oog springende spelerbussen van sportend Nederland.

Aan beide zijden van de bus is een actieplaat van Mohamed Kherrazi te zien. De spelersbus bevat uiteraard het logo van de club en heeft als titel meegekregen ‘On The Road To Success’. De spelersbus, die geschikt is voor 40 personen, is van alle gemakken voorzien. Uiteraard is extra beenruimte gecreëerd voor basketballers die over het algemeen lang zijn. Verder beschikt de spelersbus over WiFi, flat screens, een magnetron en een koffiebar.

Op de dagen dat Zorg en Zekerheid Leiden Basketball de bus niet nodig heeft, is het vervoermiddel beschikbaar om verhuurd te worden voor groepsvervoer van bijvoorbeeld bedrijven, scholen en organisaties.
De bus is mede mogelijk gemaakt door: Zorg en Zekerheid, Superkeukens, HWS Verhuur, Red Niños, America Digitaal Druk, Theo’s Busreizen en Taxi Jonker.