Dinner Train vertrekt dit jaar vanuit 37 steden door heel Nederland

Foto: Dinner Train

Rijdend restaurant Dinner Train vertrekt dit jaar uit 37 steden door heel Nederland. Na succesvolle ritten rondom Amsterdam vorig jaar, breidt het concept van Railpromo uit naar de rest van ons land. Deze ervaring met uitzicht op veranderend landschap, waarbij gasten van een 4-gangen-diner met Leffe bier pairing genieten, wordt door geen enkel ander restaurant in Nederland aangeboden. Vanaf 8 mei vertrekt Dinner Train uit Leiden.

Dinner Train vertrekt vanaf 8 mei gedurende twee weken elke woensdag tot en met zondag vanuit Leiden. Na een rit door de omgeving keert de trein weer terug in hetzelfde station. Er is keuze uit drie verschillende 4-gangenmenu’s; vlees, vis of vegetarisch. Om de gerechten een extra dimensie te geven, slaan Dinner Train en Leffe de handen ineen, met een exclusief bier-spijs arrangement als resultaat. Er is een groeiende belangstelling voor bier-spijs pairings en de complexe bieren van Leffe staan bekend om hun smaakversterkende karakter wanneer ze gecombineerd worden met eten.

Het menu van de Dinner Train is samen met een biersommerlier samengesteld die heeft gekeken naar de beste combinaties, zodat de smaak van drank en spijs elkaar complementeren. Per gang is er een Leffe variant geselecteerd die de gerechten versterken wanneer je deze erbij drinkt. Zo ondersteunt de licht gebrande mout in Leffe Radieuse de smaak van de gerookte runderlende carpaccio. En versterken de smaken van karamel en chocola van Leffe Bruin, de truffel en Parmezaanse kaas in de risotto met oesterzwam.

In maart, april en mei vertrekt Dinner Train uit Zuid-Holland, van woensdag t/m zondag om 17.00 en 19.30.

  • Rotterdam: 27 maart t/m 7 april
  • Den Haag: 10 t/m 21 april
  • Zoetermeer: 24 t/m 28 april
  • Alphen aan den Rijn: 1 t/m 5 mei
  • Leiden: 8 t/m 12 mei

Een overzicht van alle steden en data vind je op www.dinnertrain.eu/#steden. Tickets zijn beschikbaar vanaf €49,00 per persoon. Het Leffe arrangement kan worden bijbesteld voor €14,95. Reserveren doe je via www.dinnertrain.eu. De volledige menu’s vind je via https://dinnertrain.eu/wp-content/uploads/2019/03/Menu.pdf.